Az indiai, ázsiai, európai és afrikai kultúrák hatására az Indiai-óceánban található kis sziget egy nyüzsgő kulináris célpont, és a Bambou minden ízét friss, helyi forrásból származó alapanyagokkal ünnepli.Kóstolja meg Mauritius változatos konyháját a Bambou -ban, a Four Seasons Resort Mauritius tengerparti éttermében Anahitában . Az étterem Zilwa Night rendezvénye kiemelkedő esemény. A Zilwa jelentése „a szigeté” – mondja Nicolas Vienne ügyvezető séf.

„Ez az este a legjobb alkalom arra, hogy megkóstoljuk Mauritiuson a legnépszerűbb helyi ételeket.”
– Nicolas Vienne ügyvezető séf
Ezekre az estékre a pálmaszív salátát ajánlja füstölt marlinnel és a csirke-garnéla curryt. Az élő főzőállomások mellett, ahol a szakácsok és az étkezők megosztják egymással a kulináris technikákat, az este helyi szórakoztató műsorokat is bemutat.

mauritius