Le Negresco, Nizza, Franciaország

A Nemzeti Történelmi Emlékmű, amely Nizza híres Promenade des Anglais sétányára néz. Ez a gyönyörű ingatlan Franciaország azon kevés, független tulajdonban lévő szállodáinak egyike – és világszínvonalú művészeti gyűjteményt tartogat. Belül Dalí, Moretti és Niki de Saint Phalle alkotásait, valamint a felülmúló dekorációt találja, beleértve az eredetileg egy orosz cár számára készült Baccarat kristálycsillárt és Gustave Eiffel ólomüveg kupolát. Bónusz: Nizza tengerpartjának kavicsos strandja közvetlenül a hotel előtt található.

negresco nizza

 

Pine Cliffs Residence, a Luxury Collection Resort, Algarve, Portugália

Portugália Algarve régiójában, ahol a városiak nyáron pihennek, a Pine Cliffs Residence egy félreeső szálláshely, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik az Atlanti-óceánra.

A szomszédos Pine Cliffs Hotel és Pine Cliffs Ocean Suites mellett a szálloda több mint 170 hektáron terül el a portugál tengerparton, és rengeteg szabadtéri tevékenységgel – a golftól a vízi sportokig – szórakoztatja Önt.

Lépjen be a 154 nemrégiben felújított szoba egyikébe, amelyek nyugtató barna és krém színekkel díszítettek, terrakotta padlóval és azulejoból (kemencékben égetett, kézzel festett csempék Lisszabonban) készült csempék ékesítik.

 

Casa Ellul, Málta

Kristálytiszta vizével, ínycsiklandó konyhájával és évszázados múltra visszatekintő gazdag történelmével a kevésbé ismert Málta szigete nagyszerű menekülés azoknak az utazóknak, akik Olaszország vagy Franciaország alternatíváját keresik. Legyen bázisa Valletta fővárosa, és jelentkezzen be a stílusos Casa Ellulba , amely mindössze nyolc szobával ötvözi a történelmi építészetet a modern bútorokkal. A geometrikus csempék önmagukban Instagram-cukorkák, míg a tetőteraszról a tengerre néző kilátás egy plusz bónusz.

Casa Ellul Malta