Úgy gondolta, hogy el kell repülnie Mexikóba, Délkelet-Ázsiába vagy a Karib-térségbe, hogy átélje álmai tengerparti esküvőjét? Gondolkozz újra! Európa a világ legszebb tengerpartjainak ad otthont.

Európa legjobb tengerparti esküvői helyszíneivel dolgozunk együtt a Földközi-tengeren, az Adrián és azon túl. A nyugati Kanári-szigetektől a keleti Horvátországig, beleértve a spanyol és a francia riviérát, Olaszországot, Görögországot, Horvátországot és még sok mást, ha tengerparti esküvőkről van szó.

Kalua Mykonos
MYKONOS, GREECE

A tökéletes butik tengerparti esküvőhöz Kalua Mykonos mindenre gondolt. Egy gyönyörűen díszített szabadtéri partszakasz a tengerparton káprázatos környezetet biztosít, ahol az arany homok találkozik a türkizkék vízzel, és kettő eggyé válik.

Itt élvezheti a friss tengeri levegőt, miközben ínycsiklandó menüt fogyaszthat a híres mediterrán-japán fúziós ételekkel.

Ahogy a nappal éjszakába fordul, a szabadtéri (árnyékos) helyszínnek bőven van helye, hogy a legtöbbet kihozza kiváló elhelyezkedéséből.

kalua mykonos

La Escollera
IBIZA, SPAIN

Pazar kilátással a Med-re, és a távolban Formentera szigetének csillogásával a La Escollera varázslatos hely Salinas bohém partjain.

Rengeteg hely áll a vendégek rendelkezésére, hogy élvezzék a napsütést ezen a napsütötte helyen.

Hogy minden tengerparti álmát valóra váltsa, privát ceremóniát tartanak a recepción beltéri étkezéssel. Itt a vendégek megkóstolhatják a helyi termékeket az autentikus ibizai konyhában, rengeteg friss tenger gyümölcsével és kiváló hússzeletekkel, valamint húsmentes ételekkel.

A legjobb az egészben, hogy ez a családi kézben lévő helyszín mindent megtesz annak érdekében, hogy meleg, barátságos fogadtatásban részesüljön a paradicsomban.

La Escollera

 

Lusty Glaze Beach

A Lusty Glaze az ország egyik leglátványosabb és leghívogatóbb tengerparti üdülőhelye, amely bizonyítja, hogy nem kell elhagynia Anglia vásári partjait. Hihetetlenül tökéletes tiszta víz és aranyhomok köszöntött, ennél jobb úti célt nem is találhat a brit tengerparti esküvőhöz. Még a The Sunday Times is ezt írja, nemrégiben díjazva az érintetlen környezetet.

A Newquay külvárosában található oázis Lusty kizárólag a tiéd az esküvőd idejére. Ez az egyetlen hely Cornwallban, ahol legálisan házasodhat össze a tengerparton.

A romantika határozottan benne van a levegőben, a vendégeknek egy lelkes csemegékből álló menü, valamint a zseniális italmenü a buli beindításához. Mivel egyesült királyságbeli székhelyű, könnyen megközelíthető hely az elkövetkező években az évfordulók alkalmából.

Lusty Glaze Beach