Amirandes
CRETE, GREECE

Ez az összetéveszthetetlenül görög helyszín Kréta gyönyörű szigetének egyik legszebb szállodája. A butik tengerparti luxussal büszkélkedő modern környezet egy csipetnyi tengerparti elegánsságot hoz a nagy napba.

Válasszon a szálloda kápolnája, VIP strandterasza vagy szabadtéri terasza közül, ha az árnyékos napsütésben fogadalmat válthat. Ezt követi a medence melletti boldogság és a kulináris élvezetek lakoma a vendégek számára.
Olajfákkal, csillogó kék vizekkel és medencékkel (köztük olimpiai méretűvel) tarkított, ötcsillagos helyszín tökéletes nászútra is alkalmas.

Amirandes CRETE, GREECE

Thalassines Villas
AYIA NAPA, CYPRUS

Európa egyik legjobb éghajlatával szinte garantáltan remek idő lesz ciprusi tengerparti esküvőjére.
Ayia Thekla csendes és érintetlen partján, nem messze Ayia Napától, ez az egyik legjobb helyszín egy esküvőhöz, legkevésbé azért, mert ez egy családi tulajdonban lévő magánüdülőhely.

A személyes esküvőszervezők mellett a tengerre nyíló kilátással, valamint az autentikus görög hangulatnak megfelelő finom BBQ-val és meze-vel várják Önt.

Mintha ez még nem lenne elég, a helyszínen 12 privát villa áll a vendégek rendelkezésére, mindegyik saját medencével.

Thalassines Villas wedding

Avaton Luxury Hotel & Villas
HALKIDIKI, GREECE

Ha csendes esküvőre vágyik külföldön, az Avaton a tökéletes választás. Legyen szó kisebb vagy nagyobb csoportról, ez a helyszín békét és nyugalmat kínál egy bájos tengerparti szakaszon, lenyűgöző kilátással.

A 36 stílusos villával és lakosztályban saját medencével várja a vendégeket, így a vendégek a legkiválóbb luxus életet élvezhetik – sokan meghosszabbítják tartózkodásukat, hogy élvezhessék a meleg görög vendégszeretetet.

Akár a tengerparton, akár az üdülőhely melletti templomban azt választja, hogy „Igen”, az Égei-tenger soha nincs messze. Egy privát jachttal, amivel a boldog pár a naplementében úszik, nem lesz romantikusabb.

Avaton Luxury Hotel & Villas