Az esküvői szezon javában, egyre több pár keresi fel az internetet, hogy utánanézzen, hogyan is nézhet ki a tökéletes napjuk.

Sokan belehalunk abba, hogy újra láthassák a tengert, miután csaknem 18 hónapig bonyolult utazási korlátozások sújtották Európa-szerte .

Ez azt jelenti, hogy a tengerparti esküvők soha nem voltak népszerűbbek, a Google-keresések júliusban 50 százalékkal szárnyaltak.

A tökéletes környezet megtalálása azonban bonyolult lehet, mert a kontinensen nagyon sok gyönyörű strand közül választhat.
, Görögország.
A kaldera szikláira néző Le Ciel Görögország lenyűgöző Santorini szigetén a Földközi-tenger egyik legcsodálatosabb tengerparti esküvői helyszíneként szerzett hírnevet.
öbb mint 80 000 Instagram-bejegyzésben szerepelt, amelyek dokumentálják a szálloda elegáns dekorációját, kellemes gasztronómiáját és felejthetetlen tájait.

Azok, akik all-in akarnak menni, akár esküvőszervezőt is bérelhetnek magával a helyszínnel együtt, hogy szakértő útmutatást adjon arról, mire lesz szüksége a tökéletes nap létrehozásához.