„Point Break” (1991)

Holtpont

A bűnös öröm egyesek számára a krimi-akció klasszikusa mások számára . Ez volt Hollywood két legnagyobb húzója, Patrick Swayze és Keanu Reeves. Johnny Utah (Reeves), a futballistából lett FBI-ügynök beszivárog egy szörfös csoportba, akikről azt hiszik, hogy bűnözők. Ez az, amit az ember egy 1990-es évek eleji filmtől elvárhat, de még ma is nagyon szórakoztató nézni.

Keanu Reeves tényleg tud szörfözni?

Keanu Reeves két hónapig tanult szörfözni a Point Break forgatása előtt. Keanu Reeves megtanult szörfözni a „Point Break”-hez? A válasz igen ! Akárcsak karakterének, Johnny Utah-nak, meg kellett tanulnia szörfözni, hogy elkergesse a nyomokat, Reeves-nek is meg kellett tanulnia szörfözni a film elkészítéséhez.

Patrick Swayze saját maga szörfölt?

Patrick Swayze kiváló ejtőernyős volt, és részt vett a nagy ejtőernyős jelenetben. Összesen ötvenöt ugrást hajtott végre. … Patrick Swayze számos szörfös jelenetnél megtagadta a dupla kaszkadőr használatát , mivel soha nem használta a harci jelenetekhez vagy az autós üldözésekhez.
Keanu Reeves és Patrick Swayze megtanult szörfözni?

Két hónappal a forgatás előtt Lori Petty, Reeves és Swayze az egykori világszínvonalú profi szörfössel, Dennis Jarvis-szel edzett a hawaii Kauai-szigeten . … Sok szörfös jelenetnél megtagadta a dupla kaszkadőr használatát, mivel soha nem volt harci jelenetekhez vagy autós üldözéshez.