Rimini: egy újabb megtért kutyastrand

Azok számára, akik Riminit választják nyaralóhelyül ezen a nyáron, jó hír, hogy a környéken egyre több kutyabarát strand található. 2019-ben aláírtak egy  kísérleti törvényt , amely nem csak a strandolást teszi lehetővé a kutyák számára, hanem bizonyos területeken és időpontokban megmártózni is.

Rimini mindig élen jár Olaszországban a turizmus és a vendéglátás terén, és biztosan nem hiányoznak olyan helyek, ahol szívesen látják a kutyákat. Az egyik leghíresebb a Rimini Dog no problem (Bagno 81), amely arról is ismert, hogy Romagna egyik legnagyobb és legjobban felszerelt kutyastrandja. Bármilyen méretű kutyát fogadnak, és szabadon engedik őket kóborolni. Különféle játszóterek is találhatók a kutyák számára, zuhanyzók, szőnyegek, tálak és még szárítók is. Ez a strand az utazók kedvence is, mivel ingyenes kutyusoktatási tanfolyamokat tartanak a kisállattulajdonosok számára, képzett és tapasztalt oktatók vezetésével. Végül nem hagyhatja el anélkül, hogy kipróbálná a „bau gelato”-t,  egy kifejezetten kutyák számára készült fagylaltot .

Egy másik strand, ahol szívesen fogadják a kutyákat Riminiben, a Bagno Riviera n°1 strand (Via Paolo Toscanelli 5/A loc. Rivabella, 47921, Rimini), ahol van egy speciálisan kutyák számára felszerelt terület, ahol állatgondozó és állatorvosi szolgálat is található. . Mi mást kívánhatna egy ingyenes szökőkút, amely megtölti a tálakat és hidratálja szőrös barátainkat, valamint szőnyegek és táskák a strand tisztaságáért?