Egy 2012-ben megjelent tanulmány kimutatta, hogy minél közelebb érünk a parthoz, csökken a stressz szintje, és javul az általános jólét. A leégést és a medúzacsípéseket leszámítva a strandok a legjobbat hozzák ki belőlünk.

Amikor a legjobb állapotban vagyunk, a legjobbat akarjuk enni. Szerencsére a világ legszebb strandjai kulturálisan és ökológiailag változatosak, és virágzó kulináris jelenetekkel, amelyek fenntartható forrásból származó tenger gyümölcseiből állnak.

Például Nevisben Kai Autenrieth vezető séf, a búvárkodás szerelmese oroszlánhallal tarkítja étlapját, egy finom, de invazív és ragadozó fajjal, amely pusztítást végez a helyi zátonyrendszerben. Casablancában Thierry Papillier ügyvezető séf közvetlenül a helyi halászokkal dolgozik, akik naponta hozzák a friss fogást.
Privát szigeti étkezés Bora Borában
Egy romantikus alkalom varázslatossá válik, ha kenuba száll, és saját privát szigetére vagy motu -ra hajózik a Four Seasons Resort Bora Bora privát szigeti vacsorája során .

A lagúna vizével és az Otemanu-hegyre néző kilátással pezsgőt, szendvicseket, valamint friss halat és helyi termékeket tartalmazó, testreszabott menüt fogyaszthat. A szigeti virágok, a helyi zenészek és a csillagvizsgáló távcső hiteles polinéz környezetet teremtenek egy felejthetetlen estéhez.