50 első randi

Egy fantasztikus tengerparti film

Adam Sandler és Drew Barrymore tökéletes párja volt ebben a 2004-es rom-com-ban. Sandler alakította Henryt, egy agglegényt, aki egy hajón él Hawaiin, és tengeri állatorvosként dolgozik egy helyi vízi parkban. Henry világa fenekestül felfordul, amikor találkozik Lucyval (Barrymore), egy helyi lakossal, aki súlyos, rövid távú emlékezetkiesésben szenved az előző évi majdnem halálos autóbaleset következtében. Annak ellenére, hogy Lucy nem emlékszik semmire a balesete napján túlról – és apja és bátyja szélsőséges intézkedéseinek köszönhetően újra és újra átéli ugyanazt a napot – Henry eltökélt szándéka, hogy megnyerje őt, bármi legyen is az veszi.

Nem túlzás azt állítani, hogy az Oahu-sziget északkeleti részén lévő Kane’ohe Bay egy tipikus hollywoodi „kellék” tengerpart. A képeslap szépségű öböl olyan népszerű filmek és sorozatok hátteréül szolgált, mint pl. a Pearl Harbor vagy a Gilligan szigete, és kivételesen szép panorámáját sok jelenetben igyekeztek kihasználni.
a Kaʻaʻawa völgyben lévő privát ranch, valamint a Makapu’u világítótorony azon forgatási helyszínek közé tartozik, amit te is megcsodálhatsz, ha „randitúrára” indulsz a buja, vulkanikus szigeten. A hegyekkel körülvett öböl északi végén található a Kualoa Regionális Park, gyönyörű kilátással a közeli Mokoli’i szigetre, és ezen felül Oahu olyan érdekes látnivalókkal is kecsegtet, mint a Polinéz Kulturális Központ és a hófehér homokos stranddal büszkélkedő Waikīkī.”

tengerparti film 50 első randi

tengerparti film 50 első randi

A honalapunkon foglalkozunk még tengerparti filmekkel, ide kattintva megtalálhatóak