Mandarin Oriental Bodrum, Törökország

A fehéren izzó Bodrum Törökország válasza az Amalfi-partra, egy pompás üdülővárosra, amely tele van nyilatkozatot tevő üdülőhelyekkel – és a Mandarin Oriental vitathatatlanul a legszebb. Az elegáns, kortárs dizájn sok fa- és  tartalmaz, amelyek tökéletesen kiegészítik a lenyűgöző óceáni kilátást, a vendégszobák pedig teljes mértékben kihasználják a vízparti környezetet a padlótól a mennyezetig érő ablakaival. Mártózzon meg a Földközi-tengerre néző, végtelenített medencében, és ne hagyja ki a fürdő hammam élményét, amelyet az évszázados török ​​gőzfürdő-hagyomány ihletett.

MMandarin Oriental Bodrum,

 

Grace Santorini, Görögország

Az idilli görög szigeten, Santorinin ez a fehérre meszelt üdülőhely egyenesen nyáladzó, a tengerre néző, gyönyörű, végtelenített medencének, a modernista bútorokkal teli, elegáns belső térnek és a kaldera sziklatetőjén elhelyezkedő verhetetlen elhelyezkedésének köszönhetően. Még a standard szobákhoz is saját merülőmedence tartozik, és az új, két hálószobás villa minden megállót kihúz (privát gyógyfürdőről, konyháról, teraszról és úszómedencéről beszélünk). Nézze meg a naplementét egy pohár pezsgő mellett a szálloda új, 363 Champagne Lounge-jában, amelyet 363 méteres tengerszint feletti elhelyezkedése miatt neveznek.

Grace Santorini

 

Villa Dubrovnik, Horvátország

Láthatta már Dubrovnikot a Trónok harcában , de ez a történelmi fallal körülvett város sokkal többet kínál, mint a mozibeállítások. A dalmát tengerpart régóta az európaiak kedvence, akik pihenni jönnek a csillogó Adriai-tenger mellett, élvezni a friss tenger gyümölcseit, és kihasználni a megfizethető szállodai árakat. A Villa Dubrovnik közvetlenül a sziklás sziklaoldalba épült. A vendégek megmártózhatnak a nagy fedett medencében, amelynek padlótól a mennyezetig érő ablakai a tengerre néznek, vagy a közvetlenül az ingatlan alatti, sziklás privát strandon.

villa dubrovnik

 

A Grand Hotel Eastbourne, East Sussex, Anglia

Anglia álmos East Sussex megyéje leginkább dombjairól, középkori városairól és Nagy-Britannia legmagasabb kréta-tengeri szikláiról ismert. A Grand Hotel Eastbourne a régió legkiválóbb szállodája, viktoriánus korabeli dekorációjának – hatalmas márványoszlopoknak, ősi portréknak, antik bútoroknak – és kivételes kiszolgálásának köszönhetően; egykor a brit magas rangú társaságok kedvenc gyülekezőhelye volt, a korábbi vendégek pedig Winston Churchill, Charlie Chaplin és Debussy. Töltsön napjait a South Downs Way túrával, amely egy 100 mérföld hosszú gyalogút Eastbourne és Winchester között; a közeli Victorian Winter Gardens felfedezése; vagy egyszerűen csak lazítson a kavicsos strandon a szálloda nagytermében elfogyasztott uzsonna előtt.

Grand Hotel Eastbourne