Savona: Olaszország első kutyabarát strandjának otthona

Liguria, pontosabban Savona község az a hely, ahol 1997-ben megnyílt az első kutyás strand Olaszországban. „Bau Bau Village” (Corso Bigliati 11, Albissola Marina, Savona) volt az első fürdőhely Olaszországban, ahol engedélyezték az állatokat. élvezni a strandot, és az évek során a strandon a kutyák számára kínált tevékenységek köre bővült. A létesítmények között most hideg-meleg zuhany és egy játszótér található, ahol kifejezetten a kutyák szórakozhatnak.

Ezen a strandon van valami, ami minden szőrös barátunknak és kutyatulajdonosnak elnyeri tetszését, hiszen még különféle tanfolyamokat is tartanak kutyakiképzőkkel, és kutyáját akár tengeri mentésre is kiképezheti. Mint minden más strandon, ahol be lehet lépni kutyák, a bejáratnál fel kell mutatni a naprakész oltási kártyát .

Savona tartomány további strandjai, ahol kutyák is bevihetők:

Baba Beach (Via Giancardi 44, Alassio). Itt a kutyák a strand egy egész részét magukra foglalják, és érkezéskor üdvözlőcsomagot adnak kedvencének. 

Bagni Antille (Lungomare Colombo 28, Laigueglia). A strand homokos, és minden méretű kutya ingyenesen beléphet.

Spiaggia comunale  (a Caserma della Finanza közelében, Finale Ligure). Ingyenes belépés normál egészségügyi füzettel és friss egészségi bizonyítvánnyal rendelkező kutyák számára.

Spiaggia libera attrezzata comunale ex Soggiorno Leonessa  (corso Italia, arenile di Levante, Pietra Ligure). Erre a strandra belépő díjat kell fizetni.

Spiaggia Libera Attrezzata ex Colonia  (corso Italia, Pietra Ligure). A kutyák bizonyos időpontokban úszhatnak, és néhány eurós felárat is kell fizetni.

Rin Tin Beach  (Viale 25 Aprile, Pietra Ligure). Ezen a strandon 30 állomás található, kifejezetten kutyák számára kialakított napernyőkkel és napozóágyakkal, amelyek mindegyike kutyatálakkal, szőnyegekkel és különféle játékokkal, mentőmellénnyel és tisztítókészlettel van felszerelve. A strandbárba is bemehetsz a kutyáddal, aki bármikor úszhat.