1. Mallorca, Spanyolország – Ez a Baleár-sziget egyik legnépszerűbb úti célja a tavasz és a nyár időszakában. A húsvéti időszakban már melegebb a víz és a levegő, így már lehet fürdőzni a tengerben. A sziget kínál rengeteg látnivalót, strandokat, történelmi helyszíneket, jó ételeket és éjszakai életet.
  2. Algarve, Portugália – A Portugália déli részén található Algarve régió híres az egész világon kristálytiszta vizeiről, fehér homokos strandjairól, valamint a szép és változatos tájról. A húsvéti ünnepek előtt már viszonylag meleg az idő, és a strandok is kevésbé zsúfoltak.
  3. Ciprus – A Földközi-tengeren fekvő szigetország, Ciprus, a húsvéti ünnepek alatt gyönyörű színes virágokkal borítja a szigetet, és kulturális eseményeket szerveznek. A tengerpartokat csodálatos kék vizek és napsütés várja.
  4. Dubrovnik, Horvátország – A történelmi város, Dubrovnik, lenyűgöző látványt nyújt, amely a tengerparton található. Az időjárás általában kellemes és napos a húsvéti ünnepeken, és az étkezések ízletesek és változatosak.
  5. Santorini, Görögország – A Görögországban található Santorini sziget, híres a csodálatos fehér és kék épületeiről, amelyek a tengerpartra néznek. Az időjárás már kellemes, de még nem túl meleg a húsvéti időszakban, és a szigeten található történelmi romok és szép strandok is várják az utazókat.

Ezek csak néhány lehetőség a sok tengerparti úti cél közül Európában a húsvéti ünnepekre.

mallorca