Chez Boulan, Lège-Cap-Ferret, Franciaország
A családi kézben lévő osztrigakabin étlapja, csakúgy, mint a dekoráció, lecsupaszított: hat osztályú osztriga, vörös garnélarák majonézzel, pástétom és vidéki pástétom, kenyérkosarak kíséretében, valamint választható rozé vagy fehérbor. Ez az. De a kilátás a kertből és a kis fa mólóról filmszerű, az Arcachon-öböl felett a monumentális Dune du Pilatig nyúlik.csillámló a láthatáron. A Chez Boulan kunyhókban él ezen a keskeny félszigeten, ahol az osztrigatenyésztők generációk óta űzték a kereskedést, de az utóbbi években asztalokkal és székekkel bővítették rusztikus fészereiket, feldíszítették a kertjüket, és kinyitották az ajtókat a divatosok előtt. Bordelai-k, akiknek itt nyaralók vannak, és a komppal az öbölön átmenő napszámosok. Az ebédnek (kb. 20 € fejenként) van egy vicces szokása, hogy ezen a helyen becsúszik a naplementébe.

Chez Boulan