Ki ne szeretne egy vidám napot egy kellemes strandon? A tengerparti kirándulás megtervezése egyszerű, de a megfelelő autó kiválasztása olyan tevékenységekhez, amelyekhez homokon keresztül vezet, kihívásokat jelenthet. Személyi vízi járművet vagy csónakot szeretne cipelni? Elvinnéd a gyerekeidet és barátaikat egy tengerparti napra? Vagy talán Ön és a partnere csak a körúton szeretne cirkálni.

Minden kalandhoz, kezdve a családdal a helyi állami strandra viteltől a homok leküzdéséig, itt találjuk a legjobb tengerparti járműveket.

Mit kell keresni egy tengerparti autóban

Ha a legjobb tengerparti autót keresi, fontos, hogy találjon olyat, amely képes megfelelni a különféle igényeknek. Például szüksége lehet egy olyan járműre, amely jól bírja a terepet, de szeretne egy olyan járművet, amely közben jól is néz ki. Szüksége lesz egy megfelelő vontatási kapacitással és nyomatékkal rendelkező járműre is, ha vízi járművet vagy csónakot szeretne hozni.

Szakértői értékelés: 4,6
kezdő ár: 28 265 USD
Max. Csomagtér: 65,2 cu láb

Ha olyan terepjárót keres, amely mindenre képes, akkor szerencséje van. A 2022-es Ford Bronco Sport úgy tervezték, hogy jól nézzen ki és keményen dolgozzon. Lenyűgöző terepképességeket kínál a szabványos öt GOAT módnak köszönhetően. 

A GOAT (Goes Over Any Terrain) módok bármikor aktiválhatók. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy bármilyen terepen áthaladjon, ami csak eszébe jut, beleértve a homokot is. Alapfelszereltségként négykerék-meghajtással is szállítják.

A homokban való játékon kívül a Bronco Sport jó rakodóteret kínál, maximum 65,2 köbláb lehajtott ülésekkel, így két függőleges mountain bike, valamint egy étellel és itallal teli hűtő is elfér benne. Ha már a hűtőről beszélünk, a jármű beépített sörnyitóval rendelkezik, amely tökéletes a tengerparti italokhoz. Ezen kívül a Bronco Sport alapfelszereltségéhez tartozik egy élénk turbófeltöltős 3 hengeres motor vagy egy opcionális turbófeltöltős 4 hengeres motor.

Szakértői értékelés: 4,6 Kikiáltási ár: 28 265 USD Max. Csomagtér: 65,2 cu láb  Ha olyan terepjárót keres, amely mindenre képes, akkor szerencséje van. A 2022-es Ford Bronco Sport úgy tervezték, hogy jól nézzen ki és keményen dolgozzon. Lenyűgöző terepképességeket kínál a szabványos öt GOAT módnak köszönhetően. A GOAT (Goes Over Any Terrain) módok bármikor aktiválhatók. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy bármilyen terepen áthaladjon, ami csak eszébe jut, beleértve a homokot is. Alapfelszereltségként négykerék-meghajtással is szállítják.  A homokban való játékon kívül a Bronco Sport jó rakodóteret kínál, maximum 65,2 köbláb lehajtott ülésekkel, így két függőleges mountain bike, valamint egy étellel és itallal teli hűtő is elfér benne. Ha már a hűtőről beszélünk, a jármű beépített sörnyitóval rendelkezik, amely tökéletes a tengerparti italokhoz. Ezen kívül a Bronco Sport alapfelszereltségéhez tartozik egy élénk turbófeltöltős 3 hengeres motor vagy egy opcionális turbófeltöltős 4 hengeres motor.